Bolaget ska bedriva produktion av livsmedel, restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 632 | 17 857 | 7 473 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 290 | 670 | 320 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 299 | 676 | 319 |
Årets resultat (tkr) | 165 | 393 | 250 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 878 | 3 652 | 2 354 |
Antal anställda | 11 | 12 | 7 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 19 632 | 17 857 | 7 473 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 290 | 670 | 320 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 299 | 676 | 319 |
Årets resultat (tkr) | 165 | 393 | 250 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 249 | 318 | 33 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 629 | 3 334 | 2 321 |
Tillgångar (tkr) | 3 878 | 3 652 | 2 354 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 634 | 468 | 275 |
Obeskattade reserver (tkr) | 250 | 170 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 995 | 3 013 | 2 078 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 878 | 3 652 | 2 354 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 609 | 200 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 12 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 785 | 1 488 | 1 068 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.5% | 3.8% | 4.3% |
Soliditet | 21.0% | 16.2% | 11.7% |
Kassalikviditet | 108.3% | 96.3% | 98.1% |
Ac Campus Albano AB ingår i en koncern med 5 bolag. Moderbolag är Agendarum Cater AB och koncernmoderbolag är Meal & Co AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Bolaget ska bedriva produktion av livsmedel, restaurang- och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.